Waarschuwing

De informatie, die op deze site en het forum opgenomen is, heeft slechts informatieve doeleinden en kan op geen enkele wijze gebruikt worden om een diagnose te stellen of om een behandeling op te starten.
OUCH België is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat er kan van gemaakt worden, en herinnert eraan dat geen enkele informatie die op internet wordt verzameld het deskundig advies van een arts kan vervangen.

"Wetenschappelijk comité"

OUCH België heeft een Wetenschappelijk Comité opgericht, dat momenteel bestaat uit:

twee leden van de vereniging:

  • francineatsottiaux [dot] com (Francine Baitaille)
  • philippe [dot] lendersatgmail [dot] com (Philippe Lenders)

en vier neurologen:

  • Dr. S. Sava
  • Dr. M. de Tourtchaninoff
  • Professor J. Schoenen
  • Professor K. Paemeleire

We zijn van plan om dit comité in de nabije toekomst verder uit te breiden met anderen neurologen gespecialiseerd op het vlak van hoofdpijn en, wie weet, de wetenschappelijke competenties van het Comité nog verder uit te breiden tot pneumologie, cardiologie, ezv.

Nederlands

Masker-Kits O2UCH BELGIUM

De Masker-kits O2UCH.

Kits oxygène

Masker-Kit voor een effectieve behandeling met 100%zuurstof.

De huidige zuurstofmaskers in België zijn niet helemaal aangepast voor de behandeling van clusterhoofdpijn ! OUCH België is voorzien van de diverse onderdelen die nodig zijn om een efficiënt  en aangepast zuurstofmasker te maken.

Nederlands

NIEUWE KLINISCHE STUDIE NAAR CLUSTERHOOFDPIJN IN BELGIE

NIEUWE KLINISCHE STUDIE NAAR CLUSTERHOOFDPIJN

ARTSEN ONDERZOEKEN EEN EXPERIMENTEEL GENEESMIDDEL TER VOORKOMING VAN CLUSTERHOOFDPIJN    

Op dit moment wordt een preventief experimenteel onderzoeksgeneesmiddel in twee klinische onderzoeksstudies getest om te zien of mensen die lijden aan episodische of chronische clusterhoofdpijn hiermee geholpen kunnen worden (experimenteel betekent dat het geneesmiddel niet is geregistreerd voor regulier klinisch gebruik). De studies vinden plaats in:

• Gent: UZ  Gent, Neurologie

Nederlands

Pagina's