Waarschuwing

De informatie, die op deze site en het forum opgenomen is, heeft slechts informatieve doeleinden en kan op geen enkele wijze gebruikt worden om een diagnose te stellen of om een behandeling op te starten.
OUCH België is niet verantwoordelijk voor het gebruik dat er kan van gemaakt worden, en herinnert eraan dat geen enkele informatie die op internet wordt verzameld het deskundig advies van een arts kan vervangen.

Nobism : Uw nieuwe europese crisiskalender!
PATIËNTGEDREVEN ONDERZOEK!

Cluster Headache Awareness Day 21 maart 2019

OUCH Belgium ASBL neemt ook dit jaar weer deel aan de bewustmakingsdag van de Clusterhoofdpijn, die in Brussel in het Europees Parlement wordt gehouden.

Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende Europese patiëntenverenigingen die zich zorgen maken over de ziekte en die nu op Europees niveau zijn gegroepeerd binnen dezelfde groep, de CHSIG, de initialen van de Cluster Headache Support Interest Group.

Nederlands

Cluster Hoofdpijn en werk in de Europese Unie. Een onderzoek van de European Headache and Migraine Alliance

Waar gaat de enquête over?

Om de Cluster Headache Awareness Day 2018 te markeren heeft de Cluster Headache Special Interest Group (CHSIG) van de European Headache and Migraine Alliance (EHMA) de Verklaring van Parijs vrijgegeven; een document met prioriteiten voor actie ter bevordering van een “pijnvrije toekomst voor CH-patiënten”

Het eerste punt van de Verklaring gaat over arbeidsongeschiktheid en erkent 

Nederlands

Ontmoeting met de medische adviseurs.

Wanneer kennis (de arts) en ervaring (de patiënt) elkaar ontmoeten

Médecins conseils - Patients

Op maandag 10 december hebben we in Namen deelgenomen aan een dag van ontmoetingen en dialoog tussen patiëntenverenigingen en medische adviseurs van onderlinge maatschappijen. Deze dag werd georganiseerd door de LUSS, Ligue des Usagers des Services de Santé, met wie we nauw samenwerken.

Nederlands

Pagina's